Fysiotherapeut – Kinderfysiotherapeut MSc

Marieke Voogd-Mertens

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In mijn derde jaar van de opleiding heb ik de minor kinderfysiotherapie gevolgd. Na een paar jaar gewerkt te hebben in de particuliere praktijk wist ik zeker dat ik de master kinderfysiotherapie wilde gaan doen in Breda. In 2021 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.

Het contact met mensen en ze daarbij kunnen helpen met specifieke hulpvragen vind ik leuk en uitdagend. Als kinderfysiotherapeut maakt het mij enthousiast om een kind te zien groeien in zijn/haar ontwikkeling. Ook de ongeremdheid en creativiteit van kinderen zorgt ervoor dat iedere dag weer vol verrassingen zit.

Als kinderfysiotherapeut vind ik het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en specifieke hulpvragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarbij is het samenwerken met ouders/verzorgers/leerkrachten erg belangrijk. De combinatie van volwassenen en kinderen behandelen zorgt ervoor dat ik een brede kennis heb opgebouwd.

Mijn interesse binnen de kinderfysiotherapie is nog erg breed. Hier ga ik mij de komende jaren verder in verdiepen. Binnen de fysiotherapie zie ik voornamelijk orthopedische en wervelkolom- gerelateerde klachten en vind ik het stuk revalidatie ook erg leuk.

Buiten mijn werk als (kinder)fysiotherapeut besteed ik mijn vrije tijd graag samen met familie en vrienden.

Ik ben op woensdag en vrijdag werkzaam op onze locatie in Oosterhout en bereikbaar via mariekevoogd@monne-zorgenbeweging.nl

contact opnemen