Fysiotherapeut – Manueel therapeut

Ric van den Oudenalder

In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Hierna heb ik 1 jaar werkervaring opgedaan alvorens te starten aan de masteropleiding Manueel therapie aan de SOMT te Amersfoort. Welke ik in Juli 2021 heb afgerond.

Als fysiotherapeut en manueel therapeut richt ik me binnen de praktijk op het behandelen van diverse klachten, met name gericht op de wervelkolom. Denk hierbij ook aan hoofdpijn, duizeligheid e.d.. De toolbox van de manueel therapeut bestaat o.a. uit manipulaties, mobilisaties en oefentherapie.

Samen met u wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het herstel van uw klacht. Adviseren speelt hier ook een belangrijke rol in. Ik ben van mening dat het als paramedicus van belang is om up-to-date te blijven van de voortdurende ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Naast het werk sport ik graag. Na een lange tijd zwemsport te hebben gedaan heb ik laatst de switch gemaakt naar tennis.

Sinds 1 Juni 2021 ben ik werkzaam bij Monné Zorg & Beweging op zowel de Industriekade en de Haagse beemden. Op de volgende dagen ben ik aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

contact opnemen